Webdesign

Wij bieden ook de dienst webdesign aan voor zeer schappelijke prijzen. Een eenvoudige basis website opgebouwd met WordPress en een .com – domein met 4 pagina’s (wie, wat, waar, contactformulier) kunnen wij reeds aanbieden vanaf € 575,- domein (200 Gb – 12 maanden), registratie, oprichtingskosten en installatie (website en email) inbegrepen. U levert ons de tekst en media voor de website. Samen bespreken we even de opbouw en de indelingen van de gewenste pagina’s. Van dat moment gaan we van start. Standaard voorzien wij 1 plugin voor een contactformulier. Bijkomende plugins zijn extra’s.

Hosting en WordPress Plus installatie 200 Gb voor 12 maanden, met registratie domein bij .COM en oprichtingskosten is: € 125,-

Het opzetten en uitbouwen van de website (4 pagina’s met 1 plugin): € 450,-

Hoe gaan we te werk? Na het eerste contact wanneer alles besproken is en de benodigde teksten en media zijn aangeleverd wordt na betaling van de oprichtingskosten € 125,- + 50% (i.e. € 225,-) van het bedrag voor de website van start gegaan. In totaal dient er voor begin van opbouw van de website € 350,- overgeschreven te zijn. Wanneer de site af is en u als klant bent tevreden van het resultaat wordt de resterende 50%, € 225,- overgeschreven, factuur te betalen 10 dagen na ontvangst.