Sleutelbeheer

Indien u ons het sleutelbeheer aan ons over laat zijn wij hier ter plaatse uw ogen en oren aan de Spaanse Costa Blanca Zuid aan een betaalbare economisch verantwoorde prijs van € 150,-/jaar.

We zijn geen eigendom management bedrijf die verhuurdiensten aanbiedt. Wij bieden u en uw persoonlijk uitgenodigde gasten onze diensten aan in alle discretie en efficiënte zodat u en uw gasten optimaal van uw welverdiende vakantie zouden kunnen genieten.

We zijn als het ware de brug tussen de eigenaar en uw gasten. Wij zorgen voor een professionele overdracht tussen de arriverende en vertrekkende gasten. Uw eigendom is onze zorg en u kan gerust op 2 oren slapen zonder dat u zich van thuis uit zorgen dient te maken over de diensten die wij voor u hier kunnen doen.

Wat doen wij voor deze sleutelbeheer dienst:

  • maandelijks bezoeken en verluchten wij uw pand.
  • maandelijks krijgt u hiervan een verslag.
  • Bij extreme weersomstandigheden (zoals extreme regenval, storm, aardbevingen enz.) bezorgen wij u een verslag bij leegstand.
  • Mochten wij gebreken vaststellen, dan brengen wij u uiteraard hiervan op de hoogte en overleggen wij samen met u met wie wij u in contact brengen om deze gebreken te laten herstellen.
  • Kleine herstellingen kunnen uiteraard door ons uitgevoerd worden tegen de overeengekomen prijsopgave.