Poetsdienst voor aankomst

Algemeen houdt dit in, dat als uw eigendom een tijdje niet bezet geweest is, dan gaan wij uw eigendom opnieuw opfrissen voordat u of uw gasten arriveren. We schakelen dan alle nutsvoorzieningen (water en elektriciteit) weer aan en zetten de waterboiler, frigo, diepvries weer aan zodat alles weer op bedrijfstemperatuur is alvorens u of uw gasten arriveren. Tevens voorzien wij in deze extra service een GRATIS VERWELKOMINGSPAKKET voor uw eerste dag met een fles plat water, koffie, melk, suiker, een meer-granen brood, boter, hesp, kaas, een fles Cava en 2 rolletjes toiletpapier.

1 slaapkamer vanaf € 40,-

2 slaapkamers vanaf € 50,-

3 slaapkamers vanaf € 60,-

4 slaapkamers vanaf € 75,-

Het juiste bedrag wordt ter plaatse besproken en voor het lopende jaar bepaald. Dus dat jaar heeft u een vast bedrag voor deze poetsdiensten telkens wanneer u deze nodig heeft.

Wat doen wij bij deze poetsdienst voordat u of uw gasten aankomen:

Leefruimte en Slaapkamers

Alle ruimtes worden gecontroleerd, afgestoft, gestofzuigd en gedweild.

Keuken

Alle oppervlakten worden gereinigd, de vloer wordt gestofzuigd en gedweild. De Frigo/diepvries en waterboiler worden weer aangezet:

Badkamers

De badkamers worden weer volledig verfrist, spiegels en doucheschermen geblonken, de vloer wordt gestofzuigd en gedweild, de toiletten worden weer opnieuw gereinigd.

Terrassen

Alle glazen , platieken, houten en metalen meubilair wordt weer opgepoetst, de terrassen gedweild en het meubilair wordt weer opgesteld en/of van onder het bewaringszeil gehaald.