Onze Diensten

Sleutelbeheer

Indien u ons het sleutelbeheer aan ons over laat zijn wij hier uw ogen en oren aan de Spaanse Costa Blanca Zuid aan een betaalbare economisch verantwoorde jaarlijkse prijs van € 205,-/jaar. Wij zijn geen eigendom management bedrijf die verhuringen aanbiedt en/of promoot. Wij bieden u en uw persoonlijke geïnviteerde gasten onze diensten persoonlijk aan in alle discretie en efficiëntie.

Poetsdienst na Vertrek

Uw gasten of uzelf betalen ons de dienst rechtstreeks contant bij aankomst. De prijzen variëren van type woonst, vierkante meters, aantal slaapkamers en badkamers.

Poetsdienst voor Aankomst

Wij dragen er zorg voor als uw woning sinds geruime tijd geen bezoekers gehad heeft dat de woning nog eens volledig opgefrist wordt alvorens u of uw gasten arriveren. Wij bezorgen u tevens een Gratis Verwelkomingspakket om de eerst volgende ochtend te kunnen overbruggen.

Meet and Greet

Wij bieden u de mogelijkheid aan om u de sleutels te brengen tot aan de vakantie woning. Tevens geven wij dan meer uitleg over hoe alles werkt en bezorgen wij u interessante adressen. De sleutels halen wij dan ook weer terug af. Dit geeft u de mogelijkheid om samen met ons de inboedel te controleren.

Herstellingen

Kleine werken zoals herstellingen allerhande aard, verfwerken, tuin werken enz. kunnen wij zelf uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij bezorgen u een vaste prijsopgave voor elk denkbeeldig werk. De prijsopgave is samengesteld uit een vaste aangenomen prijs en de kostennota van eventuele aankopen om deze herstellingen naar behoren te kunnen uitvoeren.

Verhuizingen

Voor uw transporten van aller aard kunnen wij u Sprint Transport uit Houthalen-Helchteren Limburg aanraden. Deze firma werkt heel nauw samen met H. Essers en Mainfreight Transport en kan hierdoor spoedkoerier als groupage diensten aanbieden. Zelf kunnen zij instaan voor spoedkoerier transporten van 3m3-45m3

Webdesign

Wij bieden ook de dienst webdesign aan voor zeer schappelijke prijzen. Een eenvoudige basis website opgebouwd met WordPress en een .com – domein met 4 pagina’s (wie, wat, waar, contactformulier) kunnen wij reeds aanbieden vanaf € 575,- domein (200 Gb – 12 maanden), registratie, oprichtingskosten en installatie (website en email) inbegrepen.